Uw vragen

WEBSITE REGISTRATIE

 • Hoe registreer ik mij op de site ?

  Registreren is heel eenvoudig, het volstaat de 3 hieronder beschreven stappen te volgen: Klik op EEN ACCOUNT MAKEN, rechts op de eerste pagina van de website van SOBOR-BEVOR. Kies d (...)

  zie

 • Hoe wijzig ik mijn wachtwoord ?

  Klik op de blauwe knop "Wachtwoord vergeten" rechts op de eerste pagina van de website om uw wachtwoord te wijzigen en volg de procedure.  

  zie

 • Hoe herstel ik mijn wachtwoord ?

  Om veiligheidsredenen moet u uw wachtwoord opnieuw aanmaken indien u het vergeten heeft. Klik op de blauwe knop "Wachtwoord vergeten" rechts op de eerste pagina van de website om uw wachtwoord (...)

  zie

 • Wat is mijn login voor de site?

  Om in te loggen op de website van Sobor-Bevor gebruikt u het e-mailadres dat u hebt ingevuld om uw account aan te maken. Indien u het vergeten heeft of er geen toegang meer toe heeft, neem dan m (...)

  zie

 • Wat gebeurt er als ik me twee keer registreer op de site ?

  Indien u zich twee keer op de site heeft geregistreerd, neem dan met ons contact op via het online formulier op de CONTACT-pagina (kies de optie ANDERE) met vermelding van uw naam, voornaa (...)

  zie

INSCRIPTIONS ÉVÉNEMENTS (Wordt binnenkort vertaald)

ATTESTEN

DEVENIR MEMBRE (Wordt binnenkort vertaald)

 • Hoe word ik lid van de vereniging ?

  U kunt uw aanvraag voor lidmaatschap indienen via de pagina Registratie door te klikken op de sectie "Wilt u lid worden van SOBOR-BEVOR?" Volg dan de inschrijvingsprocedure en vul het onli (...)

  zie

 • Wanneer vinden de volgende verkiezingen plaats ?

  De verkiezingen vinden plaats om de 5 jaar zoals aangegeven in de statuten. De volgende verkiezingen vinden eind 2018 plaats. De leden zullen enkele weken op voorhand een e-mail ontvangen met al (...)

  zie

 • Welke voordelen heeft een lid van de vereniging ?

  Onze leden profiteren van een aantal voordelen : We houden hen per mail op de hoogte van alle wetenschappelijke congressen die gedurende het hele jaar worden georganiseerd. Zij kunnen geniet (...)

  zie

 • Wat als ik niet langer lid wil zijn ?

  Indien u lid bent van de vereniging en dit niet langer wenst te zijn, stuur dan een e-mail naar info@sobor-bevor.be met vermelding van uw verzoek.

  zie

BETALINGEN

 • Online betalingen

  Zo gewenst , kan je betalingen aan de vereniging (lidgeld, evenementen, ...) on-line doorvoeren. Dit zal het beheer en het verkrijgen van betalingsbevestigingen en fiscale attesten vergemakkelijk (...)

  zie